Visual

Jarige club trakteert op sportmiddag voor het hele gezin

Atletiekvereniging De Spartaan in Lisse houdt zaterdag 25 juni een sport- en spelmiddag voor kinderen met een beperking en hun ouders. Leerlingen van De Thermiek en hun gezinsleden zijn uitgenodigd om gratis te komen kennismaken met de moeder aller sporten: atletiek.

De sportdag is een verlate verjaardagstraktatie. De atletiekvereniging, die in oktober haar zestigjarig bestaan vierde, zamelde op haar jubileumfeest geld in om de gratis middag mogelijk te maken.

Leerlingen van De Thermiek kunnen zich nog inschrijven tot 15 juni. Broertjes, zusjes, ouders, verzorgers en begeleiders mogen allemaal meedoen aan de spelactiviteiten op de atletiekbaan. De activiteiten zijn zo opgezet dat iedereen ze op zijn eigen tempo en niveau kan doen.

Aan ouders wordt gevraagd om één bekende begeleider te regelen om hun kind eventueel extra te ondersteunen. Daarnaast heeft de vereniging voldoende vrijwilligers op de been gebracht om uitleg bij de spelonderdelen te geven en groepjes kinderen te begeleiden.

De vereniging gaat voor een middag vol plezier, waarop het hele gezin een keer gezamenlijk op een laagdrempelige en gemakkelijke manier sportief bezig kan zijn.

Aanmelden kan via een mail aan avdespartaan60@gmail.com.