Visual

Vso in juni ook weer naar school

Minister-president Rutte kondigde in zijn laatste persconferentie aan dat ook de vso-afdelingen op de speciaal onderwijs-scholen in juni weer open gaan.

Dat betekent voor de vso-leerlingen op De Thermiek dat zij vanaf 8 juni weer (gedeeltelijk) naar school mogen.
Alle leerlingen van De Thermiek hebben van 1 t/m 5 juni pinkstervakantie.

Twijfelt u om uw kind naar school te laten gaan? Neem dan contact op met uw behandelend arts en lees er meer over op de website www.nvk.nl. Welke groepen leerlingen hebben een hoger besmettingsrisico. En hoe gaan ouders van een zorgintensief kind om met corona? Waar kunnen kwetsbare kinderen en hun ouders hulp krijgen? U leest het er allemaal.

Richtlijnen RIVM
Het schoolbestuur volgt nog steeds de richtlijnen van het RIVM. Indien uw kind symptomen heeft als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, mag hij of zij niet naar school. Bij het constateren hiervan op school zullen wij u direct verzoeken uw kind op te komen halen en zullen wij uw kind isoleren van de andere kinderen tot hij of zij is opgehaald. Indien uw kind 24 uur klachtenvrij is, mag hij of zij weer naar school. De maatregelen dat leerkrachten zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar en van de leerlingen houden blijft van kracht. Dit geldt ook voor leerlingen vanaf 13 jaar.

Extra schoonmaak
Ook blijven wij goed letten op de hygiëne en wordt er dagelijks meerdere malen schoongemaakt.

We kijken er naar uit om onze vso-leerlingen weer terug te zien op school!