Visual

Buitenschoolse opvang

Op De Thermiek bieden we een naschoolse zorggroep voor leerlingen t/m 18 jaar. We werken hiervoor samen met jeugdhulporganisatie Inzowijs. De opvanglocatie heet Perron71.

Wat is Inzowijs? En waar staan wij voor?

Inzowijs is een jeugdhulporganisatie die ambulante begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met verschillende hulpvragen. Deze begeleiding vindt plaats op school, in de thuissituatie of op onze groepslocatie in Leiden.  Inzowijs kijkt naar de talenten van het kind. Wij vinden het belangrijk dat kinderen stap voor stap nieuwe dingen ontdekken en/of leren.

Perron71

Perron71 is een naschoolse zorggroep. Een tussenstop, waar je als kind na schooltijd heengaat. Een overstap van school naar huis, waar je op een rustige en gestructureerde manier de dag kunt voortzetten. Een perron waarbij iedereen op zijn of haar eigen tempo kan ontdekken, leren en groeien.
Een veilig perron!

Zorggroep Perron71 creëert een veilige groep waarin elk kind de begeleiding krijgt die nodig is om zich op zijn of haar tempo te kunnen ontwikkelen. Onze begeleiders zijn enthousiaste young professionals en gaan volgens deze werkwijze aan de slag.

Aanspreekpunten van Perron71

De verantwoordelijke zorgcoördinatoren vanuit Inzowijs zijn:

  • Willemijn Kemp
  • Jelle Blom
  • Jessica Vlaardingerbroek

Zij zijn voor ouder(s)/verzorger(s) het aanspreekpunt van Perron71 en zijn verantwoordelijk voor de inzet en vormgeving van de begeleiding op Perron71.

Aanmelden

Om te vragen naar de mogelijkheden voor uw kind en of er een plek beschikbaar is, kunt u een e-mail sturen naar perron71@inzowijs.nl