Visual

Maak kennis met ons nieuwe MR-lid: Shymaa Ebrahim

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe MR-leden. Een van deze nieuwe leden is Shymaa. ‘Mijn naam is Shymaa Ebrahim, 30 jaar jong en moeder van Adaem. Adaem zit in leerjaar 2 in de klas de Merels. Ik zag dat er een plek vrijkwam in de MR en was meteen enthousiast. Ik heb in mijn schoolcarrière ook meegedraaid in de leerlingenraad en had het erg naar mijn zin. Van nature ben ik iemand die zich inzet voor een betere wereld. Vandaar dat ik de MR-rol met plezier oppak.’

Adaem is inmiddels begonnen aan zijn tweede jaar op De Thermiek en heeft het volgens Shymaa erg naar zijn zin. Doordat Shymaa haar zoon zelf naar school toebrengt en klassenouder is, heeft ze veel interactie met andere ouders. ‘Hierdoor kan ik ieders mening meenemen in de besprekingen binnen de MR. Mijn motto is: ‘Een betere wereld begint bij jezelf, maar samen staan we sterker.’

De volledige kennismaking is te lezen in de oudernieuwsbrief van november.