Visual

Cruijff Foundation Open Dag On Tour komt naar De Thermiek

Dit jaar is alles nét even anders, zo ook de 20ste editie van de Cruyff Foundation Open Dag.

Op woensdag 23 september organiseert de Cruyff Foundation dan ook de Open Dag On Tour. Samen met de ambassadeurs trekt de Cruyff Foundation het land in en bezoeken 20 plekken om samen te sporten, bewegen en plezier te maken. Een van deze locaties is De Thermiek!

Tijdens deze corona-proof variant van de Open Dag bezoekt de Cruyff Foundation scholen uit het speciaal onderwijs, instellingen, verenigingen en Cruyff Courts die al jaren bij de Open Dag betrokken zijn. Naast deze 20 plekken ontvangen nog eens 60 locaties een rijk gevuld sportpakket, zodat er zoveel mogelijk kinderen in beweging komen.

Dit doen ze samen met ambassadeurs Frank Rijkaard, Bibian Mentel, Sjaak Swart, Esther Vergeer, Soufiane Touzani, Johnny de Mol, Marlou van Rhijn, Evelien de Bruijn en vele anderen.

Op De Thermiek zullen wij Sjaak Swart en Barbara Barend ontvangen. Daarnaast worden er op de verschillende locaties meerdere clinics gegeven; van rolstoelbasketbal tot skiën en van tafeltennis tot RaceRunning.

Open Dag

Al 19 jaar organiseert de Cruyff Foundation in september de Open Dag. Wat ooit begon als een kleinschalig evenement groeide uit tot een hele bijzondere dag, waarbij het Olympisch Stadion in Amsterdam werd omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met én zonder beperking. Helaas is het dit jaar, vanwege het coronavirus, niet mogelijk om de Open Dag in het Olympisch Stadion te organiseren. Daarom zijn we ontzettend blij dat we met alle betrokken partijen de Open Dag On Tour kunnen organiseren.